NOO.ME

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 603 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Noo.Me. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 20:08 Het eten was heerlijk zoals altijd, maar we hebben er bijna twee uur op moeten wachten. Ik kan bij bezorgtijd niet meer dan 90 minuten selecteren en ik kan niet 0 sterren uitdelen.
4 apr 2024 om 21:26 Delicious!!!!! We order weekly, it’s so good.
29 mrt 2024 om 19:26 Love the noodle soups. We have been having this for years and the flavor is the same. The only improvement would be use less plastic in their packaging
17 mrt 2024 om 19:51 Food never arrived
29 feb 2024 om 20:24 Het was lekker. Wel slecht dat je in deze prijsklasse de koriander en munt vergeet bij de pho.
23 feb 2024 om 10:26 Altijd weer lekker en precies op de tijd die ik aangegeven had (vroeg besteld voor 18u)
25 jan 2024 om 20:22 Groente vergeten bij stew beef curry en het was flauw van smaak. Specifiek gevraagd geen koriander toe te voegen bij de soep. Alsnog hebben ze dit gedaan.
28 dec 2023 om 22:03 De laksa was waterig en de bouillon had weinig smaak, normaalgesproken hoort deze romig te zijn door toevoeging van kokosmelk. De beef stew curry eveneens flauw, geen duidelijke curry smaak. Dim sum was redelijk. 75 min moeten wachten.
28 dec 2023 om 21:06 Good laksa soup. Nice and spicy with extra spicy choice. Well packaged and plenty.
28 dec 2023 om 18:46 Lekkere soepen met ruime keuze uit extra ingrediënten. Nogal aan de prijs (zeke met extra's), maar het geld waard. Bezorger nam zijn tijd met onverklaarbare omwegen waardoor het eten niet al te warm is aangekomen.