NOO.ME

NOO.ME Noodles en Mie

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 520 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Noo.Me. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 19:15 Levertijd was langer dan normaal, de rest was weer super, op de veggie spring rolls na, die hadden wat langer gefrituurd gemoeten.
11 apr 2022 om 20:33 ordered the pho noodle soup but the noodles themselves have strong smell...
8 apr 2022 om 19:46 Food great. Delivery great this time. Right on time. Only downside is they charge for hot chili paste/hoi sin sauce add ons while when you are in the restaurant it is included in the dish. This is a bit strange…
19 nov 2021 om 18:45 Super eten. Blij dat ze eindelijk op Thuisbezorgd staan. Een van mijn favorieten. Heerlijke soepen en dumplings
11 nov 2021 om 16:36 please cancel the order. We never received the food
31 okt 2021 om 21:28 Eten perfect! Thuisbezorgd-app tijdindicatie klopte niks van. “Nog 27 min” en na een half uur “nog 12 min” en direct werd er aangebeld..
29 okt 2021 om 21:08 Eten was prima, de noodlesoep wat minder en eentonig. Verzoek om de tauge weg te laten helaas niet ingewilligd... Bezorging keurig op tijd.
28 okt 2021 om 17:33 Eerste keer besteld. Lekker eten! Warm en met zorg samengesteld!
18 okt 2021 om 8:55 heerlijke smaakvolle laksa soep! verpakking onhandig, wel effectief
17 okt 2021 om 20:43 Eten was heerlijk! Misschien extra lekker, doordat het 45 min. te laat gebracht werd. Maar wat een rot verpakking.
11 okt 2021 om 23:34 Heerlijk!
5 okt 2021 om 22:39 Ik hou van Noo.me; wil wel nogmaals benadrukken dat ik om 1750 weer de melding zag staan ‘voor bezorging gesloten’ en ik per ongeluk op n gerecht klikte ik toch kon bestellen! Iets klopt er niet .. is me nl echt al minimaal 5 x gebeurd!